Medlemsmøter

Klubbens faste møtedag er den første onsdagen i måneden, tid og sted er vanligvis kl. 19 i Gamle Meieriet på Brødløs.

Forfall meldes til presidenten, impapworth@monsterpost.no (eventuelt SMS til tlf. 971 29 661), innen kl. 18 mandagen før møtet.

Ved senere beskjed eller manglende beskjed om forfall må møteprisen på kr 200 betales.

1. april Bedriftsbesøk hos Ny Plast i Aremark

4. mars Gamle Meieriet

Yrkesforedrag ved Pernille Flyvholm

5. februar Gamle Meieriet

Årsmøte

8. januar Gamle Meieriet

Dans ved Aurora Itland

9. januar Gamle Meieriet

Presentasjon ved Bodil Gussgaard: Anders Castus Svarstad – den realistiske miljøskildrer.

6. februar Herregårdskafeen, Rød Herregård

Årsmøte

6. mars Gamle Meieriet

Tom Andreassen fra Hand2Hand forteller om hjelpearbeid i Romania

3. april Gamle Meieriet

Are Turmo, kompetansedirektør i NHO, om næringslivets kompetansebehov. Ladies' Circle i Halden inviteres.

8. mai Gamle Meieriet

3. visepresident i Norgesunionen, Torild Marie Nilsen, forteller om soroptimistenes arbeid i Moldova. Lilla sløyfer vil bli solgt på møtet!

5. juni Sommermøte i Kommandantboligen på Fredriksten festning

Sommermøte

4. september Gamle Meieriet

Hege Trulsen forteller litt om livet i Abu Dhabi og jobben som ridelærer.

2. oktober Gamle Meieriet

Foredrag ved Helen Sæter, tidligere leder for gjenopptagelseskommisjonen.

Nytt klubbstyre fra 1. oktober presenteres.

19. oktober Jubileumsfeiring 40 år

Vi holder feiringen på Haldens klubb, hvor klubben ble chartret. Helene Uri holder foredrag og det er festmåltid med musikalske innslag.

6. november Gamle Meieriet

Yrkesforedrag av Wenche Anker-Rasch, to reflektanter til stede, opptak av nytt medlem.

4. desember Julemøte

I år holder vi julemøte hjemme hos en av våre medlemmer Berit Rødseth s gård i Aremark