Minneord om Kaja Berg

Da nyheten om Kaja Bergs plutselige bortgang natt til onsdag 16. januar 2019 kom til oss, ble vi lamslått. En dyp sorg rammet oss alle. Alle som kjente Kaja, følte at de hadde et spesielt forhold til henne, for slik var Kaja; omsorgsfull, og ga av seg selv for at vi skulle ha det bra. Hun levde som soroptimistenes appell oppfordrer til: Hun var oppriktig i vennskap og viste evne til fred og forståelse. Hun var villig til å hjelpe og tjene. Hun satte seg høye mål i sitt yrkesliv og utførte sitt arbeid med verdighet og under ansvar. Å være soroptimist var viktig for henne, og i sitt siste 5-minutters innlegg i klubben fortalte hun om nettopp dette. Kaja ble medlem i klubben vår i 2004. Da var hun fortsatt yrkesaktiv som banksjef hos DNB i Halden. Hun så fra første stund det positive ved soroptimistbevegelsen, og hun ble et engasjert medlem. Hun deltok aktivt i alle klubbens prosjekter, enten det var å svinge malerpenselen eller besøke medlemmer som ikke hadde det så bra. Kaja var president i klubben i perioden 2015-2017. Kaja var svært familiekjær. Senest tirsdag, dagen før hun døde, fortalte hun om den hyggelige julefeiringen storfamilien hadde hatt. Hun gledet seg over de fine stundene de hadde sammen og fortalte om planene fremover. Det blir et stort savn etter Kaja, og vi føler med familien i sorgen. Vi lyser fred over Kaja Bergs minne.